"Vejrudsigten slutter hermed af med en advarsel. Der kan forekomme hårde vindstød og endda stiv kuling, når der om lidt kommer en voldsom omgang... BLÆST."
Sådan lød introen til Blæsts koncert på et udsolgt store VEGA, første koncert i 2023, og comeback på livescenen, hvilket jeg havde den store fornøjelse af at forevige. Efter et turbulent forår og sommer, 2022, valgte Blæst at prioritere deres mentale velvære og måtte aflyse deres efterårstour i 2022. Blæst sparkede så virkelig 2023 i gang med to udsolgte koncerter på store VEGA, og det var tydeligt, at Danmark vil have mere Blæst.
Koncerten kan udelukkende beskrives som genial. Publikum skråler med fra starten, og Blæst har planlagt så mange fantastiske øjeblikke, der med garanti tryllebinder dem, som ikke allerede er fans.
Tilfredsheden med dette galleri er højt. Selvom det var min første Blæst koncert, så formåede jeg at fange en masse skønne øjeblikke og mange fede billeder generelt. Fantastisk band med en vild live energi. Det kan godt anbefales at få set dem live.
Hent en juice fra køleskabet, få noget Blæst på højtaleren og se galleriet igennem på en stor skærm. God fornøjelse!
Tak for at kigge med!
Back to Top