Landevejene blev kørt tyndt, og diverse hjørner og små spillesteder rundt i det ganske land blev besøgt på GENSTART tour 2023. Støtten og kærligheden for det sydfynske band kunne i den grad mærkes! 
Turnéen føltes til tider som at være på familieudflugt med Patina. Friskbrygget kaffe, nybagte boller og et stykke brunsviger. Alt sammen forfriskninger, som medlemmer fra bandet selv medbragte til køreturen. Det gode samvær og hyggen var en stor prioritet på turnéen. En indsats blev ydet til hvert show for at sikre sig, alle følte sig godt tilpas til at levere et fantastisk show - gang på gang.
GENSTART tour 2023 var, på papir, kortere modsat forrige forårstour. Men ikke destomindre blev det til tolv, sindsrivende og gennemførte koncerter. Spillestederne variede hæftigt i størrelse, og det blev ind i mellem svært at klemme syv mand op på scenen. Men det var småting, som hurtigt og kreativt blev løst. Pladsmanglen stoppede da ikke drengene fra at fyre den af og give publikummet et show værd at minde.
Udvælgelsen i redigeringsarbejdet og til dette galleri har været langt. Jeg har tilgengæld skudt mange fede, og særlige billeder, som jeg er blevet meget glad for. Efter adskillige Patina koncerter, kan jeg næsten recitere sangene, settet og koreografien i søvne. Det giver en forudsætningerne for at kunne skabe nogle fantastiske billeder. Men det kan hurtigt blive en let udvej til at fange de samme billeder hver aften. 
Jeg ville gerne udfordre mig selv og forsøgte undervejs at notere vinklerne, jeg havde dækket. Dette glemte jeg at fortsætte med efter første weekend. Og jeg endte helt sikkert med at skyde mange af de samme billeder. Men det forblev en øvelse i at udforske alle tænkelige vinkler og skabe så mange unikke billeder som muligt. Jeg kan i hvertfald konstatere, at det er blevet til mange skønne billeder fra forårets GENSTART tour, og Patina-familieudflugt.

Et lille holdbillede 5 minutter inden show på Kulturloft i Ebeltoft.

Tak for at kigge med :)
Back to Top