Jeg havde en ret PHINE dag med Phlake i K.B. Hallen. Phlake er et navn, som alle i Danmark mere eller mindre er bekendte med. Det burde man i hvertfald være. Her i foråret var bandet på turné, hvor jeg fik fornøjelsen af at være fotograf til deres tourafslutningen, som foregik i en udsolgt K.B. Hallen.
Scenografien er noget af det største, jeg har været med på som fotograf. Højden på scenen gjorde mig spændt på, hvilke billeder jeg kunne få i kassen. Det var sandelig en workout for skuldrene. P'erne, som hænger fra loftet var heller ikke til at overse, og man kunne ikke undgå at stirre på det i vidunder, mens scenelyset kørte rundt. Jeg forsøgte inden show at minde mig selv om, at jeg skulle huske at skyde andet end P'erne. Lykkedes delvist med det. Man kan måske ane, der er en god håndfuld billeder, hvor jeg får framet dem med. Men de var også absurd flotte!
Koncerten skuffede sandelig ikke. Bandet og de Phine Friends, Phlake hev med på scenen, var så skønne at høre optræde. Publikummet havde dejlig højt humør, og når venue og scene er så store, skuffer billederne næsten ikke. Det er udfordrende at finde de gode billeder. Men når man finder det rette spot, så sidder de lige i skabet. Jeg er i hvertfald utrolig tilfreds med, hvad jeg fik skudt. 
Tak for at kigge med!
Back to Top