Fra et udsolgt Lille VEGA i oktober til et udsolgt Store VEGA i januar. Flere spillesteder har typisk en stille januar måned, og skyder først det nye år i gang omkring februar. Dette vil VEGA ændre og starter hermed en ny tradition. De vil sætte et nyt musikår i gang med en særlig åbningskoncert. I år åbner Pil VEGA. Koncerten annonceres inden Pil overhovedet har spillet hendes første koncert på Lille VEGA. Begge koncerter ender udsolgte. Alt sammen med tre måneders mellemrum. Fantastisk!
Det kan være svært at beskrive et udsolgt Store VEGA. Jeg får i hvertfald gåsehud adskillige gange under koncerten, hvilket plejer at være en god indikator for, hvor fedt det er. Hele Pil-holdet er både spændte og nervøse for publikums modtagelse af showet. Hertil kan jeg tilføje, at de har virkelig strikket et magisk liveshow sammen. Både for publikummet, men også fotografen. 
Nu til den fotografiske del. Min oplevelse af at fotografere aftenen var en kærkommen reminder, at man ikke altid rammer perfekt. Op til koncerten har der været gået en hel måned, siden jeg sidst fotograferede en koncert. Et deja-vu fra mine første koncerter som fotograf opstår, hvor rendyrket stress og panik dominerede.
Galleriet har taget lidt længere tid at sammensætte end normalt, men jeg er blevet virkelig glad for resultatet. Jeg finder endda, mens galleriet sammensættes, et par ekstra fede billeder, som blev overset i første omgang. Alt i alt var det et fantastisk job. Og når jeg ser på billederne, bliver jeg meget taknemmelig for at være en lille del af så en stor aften.
Et lille spejlbillede med mig selv fra før show at slutte af på. 
Tak for at kigge med!
Back to Top