I 2022 rundede jeg året af med Zar Paulo på Train, og det samme skete den 28 december 2023, hvor det århusianske band satte flueben ved sidste stop på deres efterårsturné – en udsolgt ekstra koncert på Train.
Showet varede hæsblæsende 60 minutter, som efter min mening passerede alt for hurtigt. Bandet var tydeligt i topform, selvom juleferien havde meldt sin ankomst, og det samme gjaldt for publikummet. Ekstatisk og euforisk stemning fyldte salen op til show, som gik i udbrud fra start til slut. Alle synger, hopper, klapper og danser med på samtlige sange fra setlisten. Særligt i 'Klap For Fædrelandet', hvor de synkrone hop fik balkonen, som jeg stod under, til at bøje og give efter i samme takt som hoppene.
Zar Paulo har en fantastisk tilstedeværelse på livescenen, og i alle billederne, jeg fangede fra koncerten, var det tydeligt, at bandet oplever en dyb tilfredsstillelse ved at stå på scenen. Den glæde har jeg forsøgt at fremhæve så godt som muligt i dette galleri, hvilket jeg synes er lykkedes godt.
Tak til Zar Paulo, og tak for at kigge mit galleri igennem :)
Back to Top