Hele opsendelsesholdet hos Pil har været på noget af en mission over denne sommer. Næppe har jeg set så mange vellykkede månelandinger før. Den ene næsten mere overvældende end den anden.
Sommerlandet blev sandelig kørt tyndt. Hvert show mødte talrige mennesker op. Folk stimlede sammen, sang, skrålede og dansede sammen i en stor synergi med dronningen af månen.
Jeg var med rundt på nogle af de helt store shows. På NorthSide tændte Pil op for en massiv nattefest i dagslys. Dernæst truede brutale byger af regn og hagl, torden og kraftig blæst Pils debut på Roskilde Festival. Men skyerne delte sig lige inden show, og Pil fik lov til at blæse taget af Roskilde Festival foran en fyldt EOS scene (har et længere galleri fra dagen, som du kan se her). Musik i Lejet bød til gengæld på en vidunderlig solnedgang til at sætte showet i gang, efterfulgt af massiv regn, lige som vi forlader festivallen. Til sidst var der Smukfest, som var en kæmpe kærlighedsfest under teltdugen i bøgeskoven. Sommeren med Pil har været særdeles magisk med en masse fantastiske oplevelser og aftener.
Tak til Pil-holdet for nogle vilde dage denne sommer. En stor fornøjelse og ære at være med på sidelinjen med kamera hånden. Har virkelig fanget nogle vidunderlige billeder denne sommer, og er yderst tilfreds med niveauet af dette galleri og alle de små øjeblikke, der er inkluderet.
Som altid fungerer gennemvisning bedst med lidt musik kørende i mens. Sæt derfor noget Pil på, og god fornøjelse!
Sikke en sommer. Tak for at kigge med :)
Back to Top